Tarvitsetko äänitekniikkaa tai DJ:tä juhlaan tai tapahtumaan? Fleva Productions Oy hoitaa!

Kattava laitteistomme mahdollistaa äänentoiston pienistä juhlista suuriin urheilutapahtumiin!

Äänentoisto:
Tehokas äänentoisto isoonkin halliin. Tarvittaessa myös pienemmät kaiuttimet monitoreiksi tai äänen toiseen tilaan vietäväksi!

Urheilutapahtumat:
Fleva Productions on hoitanut jo lukuisten cheerleadingtapahtumien äänentoiston, sekä ääniteknikon työn hyvällä menestyksellä!

Mikrofonitekniikka:
Lauluun ja kuulutuksiin saatavilla langattomat ja langalliset mikrofonit. Äänelle myös ääntä parantavaa tekniikkaa, sekä kierronesto, joten puhe ja laulu kuuluvat aina selkeästi!

DJ- ja ääniteknikkopalvelut:
Tarvitsetko pikkujouluihin, häihin tai vaikka synttäreille DJ:n? Useiden vuosien ja keikkojen kokemuksella voin taata hyvän meiningin ja täyden tanssilattian! Kappaleita löytyy tuhansia musiikkikirjastosta ja tarvittaessa hankin lisää musiikkia vaikka paikan päällä toiveiden mukaan!

Häät:
Olemme hoitaneet jo useita hääkeikkoja ja uskallamme luvata laadukasta ja luotettavaa palvelua! Voit tilata äänentoiston paikan päälle asennettuna ja käyttöönotto-opastuksella tai tarvittaessa pyytää itse DJ:n paikalle joka myös hoitaa musiikin soittamisen ja tunnelman nostattamisen!
Tarvittaessa onnistuu myös bändin soittimien liittäminen äänentoistoon, sekä lauluesityksien järjestäminen.

Lasten juhlat:
Kokemusta löytyy myös lasten discoista ja synttärijuhlista. DJ:nä toimiminen lasten juhlissa vaatii hyvää makua kappalevalinnoissa ja esimerkillistä käyttäytymistä, sekä iloista asennetta. Myös pieniä discovaloja tarpeen mukaan!