Tarvitsetko äänitekniikkaa tai DJ.tä juhlaan tai tapahtumaan? Flevamusic hoitaa!

Kattava laitteistomme mahdollistaa äänentoiston pienistä juhlista suuriin urheilutapahtumiin!

Äänentoisto:

Tehokas äänentoisto isoonkin halliin. Tarvittaessa löytyy myös pienemmät kaiuttimet monitoreiksi tai äänen toiseen tilaan vietäväksi 

Mikrofonitekniikka:

Lauluun ja kuulutuksiin löytyvät langattomat mikrofonit ja tarvittaessa myös langallisia erilaisiin tilanteisiin. Äänelle löytyy myös ääntä parantavaa tekniikkaa sekä kierronesto joten puhe ja laulu kuuluvat aina selkeästi.

DJ- ja ääniteknikkopalvelut:

Tarvitsetko pikkujouluihin, häihin tai vaikka synttäreille DJ:n? Useiden vuosien ja keikkojen kokemuksella voin taata hyvän meiningin ja täyden tanssilattian. Kappaleita löytyy tuhansia musiikkikirjastosta ja tarvittaessa hankin lisää musiikkia vaikka paikanpäällä jos tulee toiveita illan aikana.

Hinnasto:

Laitteiston vuokra: 200€/Päivä

kuljetus ja asennus: 75€ (Pääkaupunkiseudulle)

DJ ja Ääniteknikon työ: 60€/h (viikonloppuisin)


Urheilutapahtumat:

Flevamusiikki on hoitanut jo useampana vuotena cheerleading-kilpailuihin äänentoiston ja hoitanut ääniteknikon työn hyvällä menestyksellä.


Häät:

Monia hääkeikkoja hoitaneena uskallamme luvata laadukasta ja luotettavaa äänentoisto ja DJ -palveluja. Hyvää palautetta on tullut aina ja tunnelma on saatu aina kattoon loppuillaksi. Voit tilata äänentoiston paikanpäälle asennettuna ja käyttöönotto-opastuksella tai tarvittaessa pyytää itse DJ:n paikalle joka myös hoitaa musiikin soittamisen ja tunnelman nostattamisen.

Tarvittaessa onnistuu myös bändin soittimien liittäminen äänentoistoon, sekä lauluesityksien järjestäminen.

Lasten juhlat:

Kokemusta löytyy myös lasten Discoista ja synttärijuhlista. DJ:nä toimiminen lasten juhlissa vaatii hyvää makua kappalevalinnoissa ja esimerkillistä käyttäytymistä, sekä iloista asennetta. Pieniä discovalojakin löytyy tarpeen mukaan.

Laitteisto:

2 KPL Mackie Thump 12 1000W, Aktiivikaiuttimet,

Yamaha AG06 ja MG06 mikserit,

Beyer Dynamic langaton mikrofoni,

Beyer Dynamic kondensaattori mikrofoni

TC Helicon dynamiikkaprosessori: Compressor, limiter,, DeEsser, Anti-Feedback, Auto-tune


Pieniä discovaloja

Paljon johtoja, mikkiständejä, kaiutinständejä ja jatkojohtoja